Συγκέντρωση μελών Μαρτίου 2023

05/03/2023

Συγκέντρωση μελών Μαρτίου στο Μουσείο της Ψευδαίσθησης

Μου ζητήθηκε να οργανώσω τη μηνιαία συνάντηση ένα μήνα νωρίτερα, και τι καλύτερο από το να προτείνω ένα πρόγραμμα σε εσωτερικό χώρο, καθώς ο καιρός εξακολουθεί να είναι απρόβλεπτος τον Μάρτιο.

Πρότεινα στους άλλους να πάμε είτε στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων είτε στο Multi-Wall, έναν διαδραστικό χώρο παιχνιδιού με τοίχους. Τα μέλη ενδιαφέρθηκαν και για τα δύο μέρη, αλλά η επιθυμία να πάμε στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων ήταν μεγαλύτερη.

Συναντηθήκαμε την Κυριακή 5 Μαρτίου μπροστά από το μουσείο και όλοι είχαν αγοράσει εισιτήρια εκ των προτέρων. Είχαμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το μουσείο για μια ώρα, και ήταν πολύ διασκεδαστικό τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες! Τίποτα δεν ήταν αυτό που φαινόταν! Βγήκαν τόσες πολλές φωτογραφίες, τόσο μαζί όσο και χωριστά. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα αυτό το μέρος σε όλους να πάνε και να δουν πώς μπορούν να ξεγελαστούν οι αισθήσεις σας.

Στη συνέχεια, πήγαμε σε μια κοντινή ταβέρνα για μεσημεριανό γεύμα. Ευχαριστούμε τον σύζυγο της Päivi, τον Νίκο, ο οποίος είχε κάνει κράτηση για εμάς εκ μέρους μου. Για άλλη μια φορά, ανακάλυψα ότι πρέπει πάντα να γνωρίζεις ένα συγκεκριμένο άτομο για να έχεις καλή εξυπηρέτηση. Έτσι είναι!

Μερικά ακόμη μέλη ήρθαν μαζί μας για το δείπνο, και πάλι είχαμε πολλά να πούμε. Είχαμε παιδιά μαζί μας, οπότε η ώρα του γεύματος δεν ήταν πολύ ήρεμη, αλλά ευτυχώς το φαγητό ήταν καλό και ακόμη και τα μικρά το απόλαυσαν! Και πρέπει να πω ότι θα έπρεπε να είχαμε παραγγείλει περισσότερες από αυτές τις τηγανητές τυροκροκέτες. Ήταν τόσο νόστιμα!

Η μηνιαία συνάντηση διοργανώθηκε από τη Sanna Laaksonen

Γίνε μέλος!

Γίνε και εσύ μέλος του Φινλανδικού Συλλόγου Βόρειας Ελλάδας!
Διάβασε το καταστατικό  εδώ ή κατέβασε το εδώ
Μετά κατέβασε την αίτηση μέλλους και στείλε την σε μας με e-mail στο seura@suomi-seura.gr